Din social medie partner

Camilla Krohn
33 år gammel
Bosat i Sønderborg
Mor til 4 unger
Selvstændig – Social Media Manager

HVEM ER JEG?

Jeg hedder Camilla Krohn og jeg står bag SoMeGuiden.

Jeg har de sidste 6 år arbejdet med sociale medier, først som fast lønmodtager og senere som selvstændig.

I dag hjælper jeg mindre virksomheder, som konsulent, med at administrere og maksimere deres tilstedeværelse på sociale medier, og dermed give dem de bedste forudsætninger for at opnå deres fuld online succes.

Jeg er passioneret omkring at hjælpe virksomheder med at nå deres mål og realisere deres vision. Lad mig hjælpe dig med at løfte DIN virksomhed til nye højder på de sociale medier!

Læs alt om mine services

Når du lader mig tage hånd om dine sociale medier, kan du trygt læne dig tilbage og fokusere din tid på det, der betyder mest for dig. Du kan have tillid til, at dine sociale medier altid vil være i topform, visuel appel og salgsfremmende aspekter, så du kan se din forretning vokse.

Uanset om du ønsker, at jeg står for dine sociale medier fuldt ud, eller om du også ønsker at deltage aktivt, finder vi den mest hensigtsmæssige løsning, der passer til dine behov.

Valget er dit, når det kommer til den tid, du vil investere i at opnå skarpe resultater på dine sociale medier. Mit SoMe management tilbyder fleksible muligheder, der starter fra blot 2 timer om måneden.